Bezoek Flexbounce op het Better Health Event (+ gratis tickets!)

better health event

Dit weekend vindt in de RAI in Amsterdam het Better Health Event plaats. Tijdens dit leuke evenement maak je kennis met alles wat Nederland te bieden heeft op het gebied van een gezonde lifestyle. Twee dagen lang kun jij je volop laten inspireren en motiveren en kennismaken met de leukste sprekers, de lekkerste hapjes en de mooiste merken. Het evenement vindt voor de vierde keer plaats en is een initiatief van voedingscoach Amber Alberda.

Flexbounce op het Better Health Event

Wij zullen met Flexbounce natuurlijk aanwezig zijn bij dit leuke evenement. Heb je altijd al een Flexbounce trampoline willen uitproberen? Kom dan zeker langs om kennis te maken met Flexbounce en onze producten uit te proberen. We zijn aanwezig met diverse formaten trampolines en verschillende elastieksterktes om iedereen te kunnen voorzien van advies. Daarnaast organiseren we ieder half uur een Flexbounce mini workout met allerlei verschillende oefeningen. Zo kun je een goed beeld krijgen van de diversiteit van de Flexbounce trampoline.

Het programma

Naast de stand van Flexbounce valt er tijdens het Better Health Event natuurlijk nog veel meer te beleven en te ontdekken. Zo kun je op de beursvloer onder andere een bezoek brengen aan de stands van Dr. Hauschka, Royal Green, Orthica, Yogi Tea, TerraSana, Erica, EkoMenu en Improve Your Health. Ook zullen er dit weekend diverse sprekers komen vertellen over hun lifestyle, waaronder voedingstherapeut Vivian Reijs, auteur Pascalle Naessens, auteur en voedingscoach Amber Alberda,  auteur Jesse van der Velde en de populaire voedingscoaches en influencers van The Green Happiness. Daarnaast staan er ook diverse leuke workshops en yogalessen op het programma.

Gratis kaarten

Het Better Health Event vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur in de RAI in Amsterdam. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de website van het Better Health Event. Wil je heel graag aanwezig zijn bij het evenement en een bezoek brengen aan Flexbounce? Dan kun je via onze speciale ticketshop jouw gratis relatiekaarten bestellen! Zien we je bij het Better Health Event?

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *