Dit zijn de favoriete sporten van deze zomer

zomer favoriete sporten

De zomer is eindelijk aangebroken! Het zonnetje schijnt, de bikini kan weer uit de kast en de zomervakantie staat weer voor de deur. Ook deze zomer zullen we ongetwijfeld veel tijd buitenshuis doorbrengen. We gaan naar het strand, drinken een drankje op een terrasje en sporten het liefst buiten de deur. Maar wat zijn de sporten die je deze zomer écht niet mag missen? Wij delen de favoriete sporten van dit seizoen!

zomer favoriete sporten

Suppen

Suppen is een fantastische sport om in de zomer te beoefenen. Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een laagdrempelige sport op het water. Je staat op een surfboard en peddelt door het water terwijl je van de omgeving geniet en kletst met de medesporters. Je werkt zo actief aan je balans, diverse spiergroepen én je zomerse kleurtje.

Skaten

Rolschaatsen en skeeleren is weer helemaal terug van weggeweest. Eigenlijk is het gek dat het ooit niet populair was want wat is skaten heerlijk. Je kunt het overal en altijd doen en het is ontzettend goed voor de been- en bilspieren. Bovendien worden er in diverse steden leuke skate avonden georganiseerd. Zo kun je jouw favoriete sport beoefenen met andere liefhebbers.

Trampolinespringen

Trampolinespringen blijft één van de favoriete sporten onder jong en oud. Dat is niet zo gek, want trampolinespringen is ontzettend leuk om te doen én traint tegelijkertijd alle spiergroepen in het lichaam. Je kunt een grote trampoline in de tuin plaatsen, maar de fitness trampoline van Flexbounce is ook eenvoudig buiten neer te zetten voor de dagelijkse work-out.

Hardlopen

Hardlopen blijft natuurlijk ook deze zomer onverminderd populair. Het is dé ideale sport om alleen te beoefenen en je kunt het altijd en overal doen. Vooral hardlopen op het strand is geliefd in de zomer. Het is een flinke work-out omdat rennen door het zand erg inspannend is, maar het mooie uitzicht maakt alles goed.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *