5 tips voor sportieve cadeaus voor de feestdagen

sportieve cadeaus

Met Sinterklaas voor de deur en Kerst al in aantocht, is het tijd om na te denken over leuke cadeaus voor onze familieleden en vrienden. Voor sommige mensen is het vinden van een passend cadeau eenvoudig, maar voor andere mensen is het elk jaar weer een opgave. Wat geef je iemand die je niet zo goed kent? Of iemand die alles al lijkt te hebben? Wij helpen je dit jaar graag uit de brand en geven 5 tips voor cadeaus voor sportieve familieleden en vrienden.

#1 Yogamat

Yoga is tegenwoordig enorm populair en heel veel mensen staan minstens één keer per week op de yogamat, zowel thuis als in de sportschool. Een yogamat is dan ook een veelgebruikt item voor yogaliefhebbers en vaak heel welkom. Je kunt yogamatten in allerlei soorten en materialen kopen en binnen elk budget is er wel een yogamat te vinden. Een ideaal cadeau dus!

#2 Sportabonnement

Geef je liever cadeaubonnen en ervaringen cadeau? Dan is een sportabonnement hét ideale cadeau. Je kunt natuurlijk een abonnement voor de sportschool geven, maar nog leuker is het om een rittenkaart of proefabonnement te geven voor een sport die nog relatief onbekend is of die men nog niet heeft geprobeerd. Zo kun je met een OneFit abonnement in de grote steden in ons land sporten bij talloze verschillende sportstudio’s en kennismaken met allerlei nieuwe sporten, maar ook een rittenkaart voor een lokale klimmuur, een bootcamp of jumping fitness op de fitness trampoline is een leuk cadeau.

#3 Fitness tracker

Een fitness tracker is een perfect cadeau voor mensen die erg bezig zijn met sporten en hun gezondheid. Een smartwatch of ander soort fitness tracker houdt nauwkeurig iemands gezondheid in de gaten door activiteiten, inspanning, slaap, hartslag, gewicht en eventueel zelfs calorie inname te registreren. Er zijn verschillende modellen op de markt binnen diverse prijsklassen, dus voor iedereen is er wel een fitness tracker beschikbaar.

#4 Fitness trampoline

Een fitness trampoline is niet alleen een leuk cadeau voor iemand die thuis in beweging wil komen, maar je maakt er iedereen binnen het gezin blij mee. Een fitness trampoline is namelijk een heel effectief fitnessapparaat, maar het is ook gewoon leuk om te doen en geschikt voor jong en oud.

#5 Gewichten en sportelastieken

Weet je meer over de sport die jouw familielid of kennis beoefent, koop dan een gerichter cadeau. Werkt jouw broer met gewichten? Investeer dan in een set gewichtjes. Houd jouw tante van fitness vanuit de huiskamer? Geef dan een mooie set fitnessmaterialen cadeau. Er zijn allerlei kleine en grote accessoires te koop voor allerlei spiergroepen en sporten.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *