Breng de sportschool in huis

thuissportschool

Dagelijks bewegen is goed voor iedereen en dat kan op allerlei manieren. Je kunt een rondje hardlopen onderdeel maken van de vaste routine, wat vaker op de fiets naar het werk of lid worden van een sportschool. Maar mocht je nu niet zo graag sporten in het bijzijn van anderen of gewoon liever thuis actief aan de slag gaan, dan kan dit natuurlijk ook. Er zijn allerlei manieren waarop de sportschool in huis kan brengen. Met deze 5 materialen creëer je thuis je eigen sportschool en werk je effectief aan je conditie.

#1 Springtouw

Een sportschool thuis creëren hoeft niet per definitie met allerlei ingewikkelde apparaten. Met iets eenvoudigs als een springtouw kun je ook al een effectieve work-out opzetten. Je verbrandt er zelfs meer calorieën mee dan met aerobics of joggen!

#2 Yogamat

Een yogamat, of een fitnessmat, is ook onmisbaar in de thuissportschool. Het is het ideale materiaal voor allerlei grondoefeningen en biedt stevigheid en grip tijdens diverse staande work-outs.

#3 Gewichten

Voor een effectieve work-out met wat weerstand zijn gewichten ook onmisbaar. Dat kunnen simpele handhalters zijn in een gewicht dat past bij jouw niveau: die zijn goed te combineren met allerlei trainingen voor diverse spiergroepen. Op YouTube vind je allerlei handige oefeningen met halters.

#4 Hoepel

Net als een springtouw is een hoepel ook leuk en ontzettend effectief fitnessmateriaal. Je hebt er even wat ruimte voor nodig, maar dan kun je ook naar hartenlust zwieren en zwaaien en oefenen met het in beweging houden van de hoepel. Zo werk je aan je conditie, maar ook aan sterke buikspieren.

#5 Fitnesstrampoline

Natuurlijk mag wat ons betreft ook de fitnesstrampoline niet ontbreken in de thuissportschool. Deze trampoline is compact waardoor je hem makkelijk kunt opbergen, maar hij is ook in een handomdraai opgezet en klaar voor gebruik. Wij vinden een fitnesstrampoline dan ook het ideale fitnessapparaat.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *