Zo sleept de fitness trampoline het gezin door de lockdown

stofwisseling

De huidige lockdown hakt er bij veel mensen flink in. Door COVID-19 zijn onze levens in het laatste jaar drastisch veranderd en de maatregelen beginnen in veel gezinnen hun tol te eisen. Mensen raken overwerkt, gestrest, vermoeid, gefrustreerd en ongelukkig. We weten dat de maatregelen een hoger doel dienen en dat er betere tijden zullen aanbreken, maar voor nu mogen we het best zwaar en lastig vinden. Wij willen jullie graag een handje helpen en leggen uit hoe de fitness trampoline het hele gezin door de lockdown kan slepen.

stofwisseling

#1 Verbeter het humeur

Wist je dat sporten actief bijdraagt aan een beter humeur? Tijdens het bewegen maak je namelijk endorfine aan. Dit stofje wordt ook wel het gelukshormoon genoemd omdat het pijn vermindert en het geluksgevoel verhoogt. Daarnaast kun je tijdens het springen niet piekeren. Hierdoor verbeter je het humeur in slechts een paar minuten springen per dag. Maak er bovendien een leuk spel van met het gezin door elkaar opdrachten te geven op de trampoline. Quality time met het gezin is ook goed voor ieders humeur!

#2 Verhoog de concentratie

Het is nog best een uitdaging om werk of huiswerk gedaan te krijgen vanuit huis. Alle huisgenoten zijn thuis en iedereen stoort elkaar. Daarbij is de motivatie om aan het werk te gaan ook steeds vaker ver te zoeken. Gelukkig biedt de fitness trampoline uitkomst! Door elke dag even te bouncen, werk je namelijk aan een betere concentratie. En dat maakt aan het werk gaan in deze hectische tijden een stuk makkelijker. Bovendien verhoogt de fysieke activiteit ook de creativiteit. Dat is een win-win qua productiviteit!

#3 Houd de conditie op peil

Sporten in coronatijd is best lastig. De meeste sportclubs en sportscholen zijn dicht en in de winter voelen veel mensen zich niet geroepen om naar buiten te gaan. Gelukkig kun je binnenshuis ook genoeg doen om in vorm te blijven. Met een fitness trampoline van Flexbounce werk je dagelijks op toegankelijke manier, gewoon vanuit je eigen huis, aan jouw conditie en vorm. En het is nog leuk ook!

#4 Ontspannen

De fitness trampoline is ook ideaal om even te ontspannen. Door het bouncen worden spieren en gewrichten warm en soepel, laat je zorgen even los en maak je endorfine aan. Hierdoor werkt het springen om de trampoline perfect als ontspanning voor het hele gezin.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *