3 tips om fit te blijven deze zomer

zomer fit

De zomer is een fantastische periode van het jaar. We nemen eindelijk de tijd voor familie en vrienden, laten het werk even liggen, borrelen ‘s avonds bij een vuurkorf in de tuin en genieten volop van ijsjes en zomerfruit. Deze tijd van het jaar draait vooral om onthaasten en ontspannen. Maar natuurlijk willen we ook deze zomer wel in vorm blijven. Hoe blijf je fit in de zomer terwijl je wel geniet van de welverdiende rust en de lekkere hapjes en drankjes op een terrasje? Wij geven tips om fit te blijven deze zomer.

zomer fit

1. Drink met mate

Alcohol is één van de grootste boosdoeners wanneer het aankomt op die extra kilootjes. Het is verleidelijk, vooral in de zomer, om lekker lang na de borrelen en dagelijks een terrasje te pakken. Er is natuurlijk niets mis met genieten van het mooie weer en iets lekkers te drinken. Maar als je fit en helder wilt blijven, raden wij aan om te drinken met mate. Neem bijvoorbeeld ook eens een koel glaasje huisgemaakte limonade of flavored water voor de afwisseling.

2. Bewegen op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat, draait alles natuurlijk om ontspannen en bijkomen van een drukke periode. Maar om tot rust te komen, hoef je echt niet alleen maar op het strand te liggen. Soms is een wandeling, een fietstocht of een work-out juist wat je nodig hebt om weer tot jezelf te komen. Schroom dus niet om die Flexbounce fitness trampoline gewoon mee te nemen op vakantie. Tijdens het springen ben je even helemaal uit je hoofd en het is een ideale manier om fit te blijven in de zomer.

3. Geniet van seizoensfruit

In de zomer houden we van barbecueën, ijsjes eten en een lekkere snack bij de borrel. Het is allemaal heerlijk, maar niet echt heel gezond voor ons. Snoep dus met mate en kies eens iets vaker voor heerlijk vers seizoensfruit. De zomer is hét seizoen voor de lekkerste snacks uit de natuur. Geniet volop van frambozen, aardbeien, kersen, meloen, perziken en nog heel veel meer. Als het op snacken aankomt, is fruit altijd een slimme keuze.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *