Handleiding Flexbounce Fitness trampoline

Bedankt voor de aanschaf van de Flexbounce Fitness trampoline. Je bent in het bezit gekomen van een Flexbounce fitness trampoline. Op onderstaande video krijg je stap voor stap uitleg over de montage van de fitness trampoline.

Tip; plaats eerst éen elastiek tussen de twee inklapbare pootjes en plaats dan vervolgens weer éen elastiek tussen de andere twee inklapbare pootjes. Doe dit vervolgens aan iedere zijde, waardoor de elastieken makkelijker bevestigd kunnen worden. Plaats verder de elastieken met de metalen klem in het midden aan de onderzijde tussen de buis en de trampolineclip zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens het springen.

Note: In de video tref je ronde bouten aan op de springsteun Deze bouten hebben we vervangen voor inbusbouten, aangezien deze steviger zijn vast te zetten. Tevens hebben we de springsteun voor het nieuwe model bevestigd aan de ronde buis.

Zorg afsluitend ervoor dat alle pootjes de vloer raken. Geen vloer is altijd recht. Geen probleem, vul eventueel het beschermdopje van het betreffende trampolinepootje dat niet de vloer raakt met bijvoorbeeld een stukje vilt.

Mocht je hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Happy Bouncing!
Flexbounce Nederland