We doen natuurlijk onze uiterste best om je precies te geven wat je zocht. Toch kan het gebeuren dat je het door jou ontvangen product liever retourneert.

14 dagen bedenktijd

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag dan binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier. Zie voor verdere informatie de pagina retourneren.
Ruilen of geld terug
Voordat je een product aan ons terugstuurt overleggen we via telefoon of e-mail even wat je wilt zodra we je bestelling terug hebben gekregen. Wil je ruilen voor een ander product, of wil je je geld terug? In geval van het laatste heb je het door jou betaalde bedrag (incl. eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, op je rekening staan.

Terugsturen

Neem voordat je iets terugstuurt altijd eerst contact op met Flexbounce. Samen bespreken we dan welk product je wil terugsturen, en wat de bedoeling is zodra we dat terug hebben ontvangen. Verpak je bestelling daarna met zorg en veilig in en zorg voor een voldoende frankering van je zending. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening, en ook ben jij verantwoordelijk voor het door ons in goede staat terugontvangen van het product.

Zodra we het product hebben ontvangen gaan we over tot terugbetaling of tot het opnieuw verwerken van je bestelling als je liever een vervangend product ontvangt.