Flexbounce staat voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product naar redelijke verwachtingen functioneert. Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, dan verzoeken wij u zo snel mogelijk contact op te nemen via info@flexbounce.com of via 020 846 06 76. Indien het om een defect product blijkt te gaan dan zullen wij in overleg, u een passende oplossing bieden.

Eenvoudig en snel een defect product retour sturen doet u als volgt:

Stuur een e-mail aan info@flexbounce.com met vermelding van uw naam, rekeningnummer, factuurnummer en het artikel dat defect is en u retour wilt sturen. Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Flexbounce heeft gedaan. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. U ontvangt daarnaast een e-mail met instructies voor de verzending van het artikel. Na onderzoek van de klacht zal Flexbounce het artikel omruilen (indien op voorraad) of storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen op uw rekening, afhankelijk van uw wens.

Let op:

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Flexbounce Nederland houdt zich niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een Track & Trace code wanneer u artikelen retour stuurt.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *