Beter in shape

We hebben allemaal wel iets wat we willen verbeteren aan ons lichaam; een plattere buik, gespierdere benen of simpelweg een paar kilootjes kwijt. En zeg nou zelf, wie wil er nu niet gewoon lekker in zijn vel zitten? Overgewicht is ook voor volwassenen een steeds grotere zorg door de bijkomende ongemakken. Zo hebben mensen met overgewicht meer kans op diabetes, hoge bloeddruk, gewichtsslijtage en hart- en vaatziekten.

Trampolinespringen is een gevarieerde manier van energie verbranden en het is geschikt voor iedereen, van willekeurig welke leeftijd of gewicht. Je bepaalt zelf de intensiteit: ga je voor een volledige workout op hoog tempo of even tussendoor je dagelijkse bewegingen wat extra calorieen verbranden? Waar wacht je nog op? Get jumping!

Kleine inspanning, groot resultaat

Moe en lusteloos. Ken je dat gevoel van een energiedip? Een momentje op de Flexbounce zorgt dat je weer vol gas verder kunt. Door het springen wordt de zuurstoftoevoer naar alle organen in het lichaam beter, wat zich omzet in pure energie!

Al met een kleine inspanning op de Flexbounce is resultaat te boeken. Door zachtjes met de voeten heen en weer bewegen op de mat worden alle spieren aangespannen en ontspannen. Door regelmatig te springen worden je spieren strakker en sterker wat je lichaamshouding verbetert. Een kleine training op de trampoline activeert de stofwisseling en het hart, maar brengt ook je geest tot rust. Even een momentje voor jezelf. Je ziet: de voordelen van een Flexbounce fitness trampoline zijn voor lichaam én geest. Springen voor je plezier en ontspanning of als een intensieve workout, het kan allemaal.

Wij zijn zó enthousiast over de voordelen van springen op een fitness trampoline, dat we dit voor iedereen bereikbaar willen maken. Niet alleen omdat het heel goed voor je is, maar ook omdat het erg leuk en verslavend is!

 
Springen voor

je plezier
en ontspanning
 

Coole workout voor kinderen

Voor veel ouders is het gewicht van hun kinderen een punt van aandacht. Buitenspelen en sportactiviteiten worden steeds vaker vervangen door computergames en televisie kijken. Overgewicht bij kinderen kan een serieuze bedreiging vormen voor de fysieke, maar ook mentale gezondheid van het kind en zijn of haar plek in de maatschappij. Experts suggereren dat regelmatige lichaamsbeweging dé sleutel is tot een gezond gewicht, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De beste manier om kinderen aan het bewegen te krijgen is om er voor te zorgen dat ze er plezier in hebben. En wat is nou leuker dan springen op je eigen trampoline? Na school lekker jumpen op de Flexbounce, in combinatie met leuke muziek of samen met vriendjes.

Trampolinespringen is de perfecte manier voor kinderen om energie te verbranden en van jongs af aan een gezonde levensstijl aan te leren. Bij het springen lopen kinderen geen lichamelijke slijtage op zoals dat bij sporten als hardlopen het geval kan zijn. De Flexbounce is daarom ook speciaal ontworpen om te kunnen inspelen op de behoeftes van jonge gebruikers. De duurzame frameconstructie garandeert optimale stabiliteit en de unieke elastieken veren zorgen voor een minimale belasting op het jonge lichaam. De fitness trampoline is zeer solide en veilig door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Uit veiligheidsoverwegingen is de Flexbounce ook nog eens voorzien van een extra beschermhoes waardoor je het kind met een gerust hart kunt laten trampolinespringen.

Trampolinespringen als medicijn

Het gebruik van de Flexbounce fitness trampoline kan verlichtend werken en voor verbetering zorgen bij lichamelijke klachten. In kankerinstituten in de Verenigde Staten is trampolinespringen zelfs een onderdeel van alternatieve therapieën. Ook in Nederland zijn de voordelen van trampolinespringen steeds beter bekend want het wordt aanbevolen door patiëntenvereningen van onder andere Osteoporose, kanker en ADHD. Niet heel gek wanneer je bedenkt dat iedere lichaamscel wordt blootgesteld aan allerlei impulsen tijdens het springen, waardoor de lichaamcellen écht sterker worden. Ook mensen met een lichamelijke beperking of mensen die moeten revalideren na een ongeluk of letsel kunnen veel baat hebben bij het gebruik van de fitness trampoline.

Deel dit: