Wordt jij de nieuwe Flexbounce King of Flexbounce Queen?

,
Flexbounce Koningsdag

Koningsdag in Amsterdam, dat wordt zoals gewoonlijk weer één groot feest met leuke feesten, evenementen en grappige activiteiten! Amsterdam is natuurlijk voorzien van de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt. Voor jong en oud is er altijd wel een passende activiteit, daarom heeft het Flexbounce team dit jaar een unieke actie! Heb jij een leuke, gekke of stoere oranje outfit? Kom dan bij ons springen en win een Flexbounce fitness trampoline! 

Wat kan ik met de Flexbounce?

De Flexbounce is de ultieme manier om fit te worden in 2015 voor jong en oud. Iedereen kan maandag 27 april zelf ervaren dat springen op de Flexbounce super leuk en makkelijk is om te doen. Deze fitnesstrampolines zijn een uitstekende manier om niet alleen de spieren goed aan het werk te zetten, maar ook om stress te verminderen en je immuunsysteem een boost te geven! Een betere start van je koningsdag kun je jezelf niet toewensen! We willen je graag laten zien op wat voor leuke en sportieve manieren mensen de Flexbounce kunnen gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Trek je gekste outfit aan en kom naar Flexbounce toe in Amsterdam.
  2. Spring op de Flexbounce en laat je beste moves zien!
  3. Post een foto van jezelf op de Flexbounce op je Facebook tijdlijn.
  4. Verzamel zo veel mogelijk likes! Op maandag 4 mei zullen we het aantal likes gaan tellen. De persoon met de meeste likes wint een Flexbounce trampoline ter waarde van 359 euro!

Waar zijn wij te vinden?

Op maandag 27 april zijn wij te vinden tegenover het IJdock in Amsterdam.

image image

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *