Health, Body & Mind Workshops

springen

Bij een workshop over vitaliteit denk je misschien niet gelijk aan gezelligheid en fun. Toch kan dit wel degelijk! Onze Health Body & Mind workshop is daar het ultieme voorbeeld van. Hierin creëren we een mix van sport, lekker eten en nuttige info. We bieden deze workshop graag aan aan jouw bedrijf of organisatie voor een gezond én gezellig bedrijfsuitje.

Trampoline workout

Tijdens het actieve gedeelte geven we een trampoline workout, waarin we deelnemers op een speelse manier laten bewegen op Flexbounce fitness trampolines. Een NASA studie concludeert dat je met trampolinespringen je hele lichaam kunt trainen, terwijl er geen extra druk is op de spieren, gewrichten en pezen. De Flexbounce fitness trampolines onderscheiden zich van reguliere trampolines doordat we gebruikmaken van elastieke veren. Door de elastieke veren is de belasting op knieën, gewrichten, rug en heup nog minimaler tijdens het springen op de trampoline. Bewegen op de Flexbounce is daardoor voor iedereen geschikt en daarnaast ook heel erg leuk om te doen. We kunnen voor de workout zorgen voor 20 trampolines op locatie inclusief muziek. Meer informatie en filmpjes over de trampolines en het gebruik ervan, tref je aan op flexbounce.nl.

Lunch

Vervolgens geven we een korte presentatie met praktische tips om – ondanks je drukke werkweek – lichaam en geest gezond te houden. Samen maken we een heerlijke gevarieerde lunch, waar we vervolgens uiteraard van kunnen genieten. Meer informatie over gezonde en smakelijke voeding tref je aan op freshmix.nl. Graag leveren we een voorstel op maat dat helemaal passend is voor jouw bedrijf. Interesse? Contact ons dan via info@www.flexbounce.nl of 020 846 06 76

Een greep uit de reacties

“Een betere workshop om mensen te laten voelen wat vitaliteit is en wat je nog moet verbeteren om hiervan te genieten is er niet. In no time een activity tracker score van 125%! Iedereen kan dit, ongeacht gewicht of leeftijd. Nauwelijks belastend voor spieren, pezen of banden. De muziek geeft daarbij een enorme boost welke de hele dag bleef hangen”. “

Geweldig! Wat een energie geeft dit in combinatie met de muziek, de zon, de wind en de omgeving en al die leuke lieve mensen om me heen. Ik heb het enorm veel langer volgehouden dan ik van mezelf zou verwachten”.

“Heel grappig en origineel., stimuleert wel om door te gaan met bewegen”.

“Geweldig, heerlijk om in een korte tijd een fantastische lunch te bereiden en de basisprincipes uitgelegd te krijgen”.

“Heerlijk eten, zo eenvoudig om te maken en leuke presentatie over voeding door Paul”.

“Eye-opener, heeft me aan denken gezet over gezond eten”.

“Heeft mij weer geinspireerd om boterhammen tussen de middag weg te laten en groente, fruit en een zelfgemaakte groente juice te drinken”

“Inspirerend, wat je met simpele dingen al kunt bereiken”.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *