Moederdag: 5 dingen die sportieve moeders willen hebben!

,
hart sprong strand fitness trampoline

Weten wat je moet doen om gezond en fit te blijven, dat weten de meeste moeders wel. Het is alleen een stuk lastiger om te bedenken wat je jouw sportieve moeder nou voor cadeau moet geven op moederdag. Wij hebben daarom een lijstje samengesteld met leuke dingen die elke sportieve moeder zal waarderen.

Tech training gear

Als jouw moeder een competitieve techneut is die graag haar hartslag, afstanden en training statistieken wil weten, dan is een workout horloge natuurlijk het beste cadeau. Met dit horloge blijf je gemotiveerd en kan je gemakkelijk je conditie meten.

Luxe workout gear

Als je een moeder hebt die houdt van sportieve outfits en de nieuwste sport trends dan is mooie sportkleding een leuke cadeau. Special fit items zoals een sport bh en broek zijn lastige geschenken, dus denk breder. Mix, match en kies je moeders nieuwe super, stretch, anti-stink training T-shirt of tanktop. Let wel altijd op een goede pasvorm.

Gezonde voeding

Moeders zijn altijd druk met het onderhouden van het gezin, werk en persoonlijke activiteiten, maar vitale voeding blijft ook een groot punt. Daarom zijn er vele leuke keuken hulpmiddelen die haar kunnen helpen met een gezondere lifestyle. Een paar leuke voorbeelden: kleurrijke bakjes waarin je fruit en groente kunt laten bevriezen zodat het langer houdbaar is, gezonde kookboeken, een blender waarin je je smoothie kan maken, een sapcentrifuge of een industriële food dehydrator die de voedingsstoffen kan vergrendelen en hierdoor een makkelijke snack kan creëren.

Tijd voor zichzelf

De hardwerkende, meesterlijke, multitaskende moeder wil af en toe ook gewoon moeder zijn. Daarom is het ook goed om je moeder af en toe eens lekker te verwennen, bijvoorbeeld op moederdag! Een moeder vindt het stiekem ook fijn om een beetje me-time te hebben, het is een klein geschenk en het is goed voor de geestelijke gezondheid.

De Flexbounce fitness trampoline

Het leukste cadeau wat je jou moeder kan geven is natuurlijk de Flexbounce! De Flexbounce is het ultieme cadeau voor je hardwerkende moeder. Je kan hem binnen en buiten gebruiken, dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Moeders kunnen slecht weer dus niet meer als excuus gebruiken.

Een andere goede reden waarom de Flexbounce een goed cadeau is, is omdat het ook hartstikke leuk is om te doen. Ook wekt springen endorfine op, waardoor je altijd een blije moeder heb! Met de Flexbounce kan ze op een leuke manier snel afvallen. Bekijk onze promofilm om te zien wat de Flexbounce precies is!

Hoe hip is het, als je moeder in de kamer staat te bouncen op een lekker muziekje op de Flexbounce?

 

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *