Sport gadgets: Bekijk hier de 5 leukste!

, ,
Bekijk hier de vijf leukste sport gadgets

Sporten kan soms net iets leuker zijn met de juiste sport gadgets. Zo krijg je met sommige sport gadgets net die informatie die je anders nooit had geweten. Ook heb je gadgets die helpen met het hardlopen. Gadgets zijn altijd leuk om te hebben, dus daarom hier de 5 leukste sport gadgets.

De Sport Gadgets

Nike TomTom Fitness Horloge

Dit is een van de nieuwste sport gadgets, als je een echte hardloper bent is het handig om deze Nike TomTom horloge in huis te hebben. Dit sport gadget is erg makkelijk te gebruiken, er is namelijk maar één knop voor de bediening. Je kan in één oogopslag alle realtime hardloop informatie bekijken. Dit horloge is heel licht, dus je hebt er geen last van tijdens het hardlopen. Ook kan je met dit sport gadget je eigen intervaltraining samen stellen, hierdoor kan je je snelheid en conditie verbeteren. Dit is dus het perfecte horloge voor echte hardlopers!

 

Fitness magneet: BEAST

Deze sport gadgets kan je overal aan je lichaam bevestigen en geeft je zo extra informatie tijdens het sporten. Deze ‘Beast’ kan bijvoorbeeld meten hoeveel herhalingen je hebt gedaan, hoeveel kracht je hebt geleverd en hoe lang je erover hebt gedaan. Tevens kan je op de bijgeleverde app lezen op welke wijze je nog beter kunt trainen, wat je ideale gewicht is en op welke wijze je trainingsdoel sneller kunt bereiken. Een heel handig apparaatje dus!

 

Apple Watch

De nieuwe Apple Watch kan heel veel. Aan de zijkant van het horloge zit een draaiknop, dit kan je gebruiken om in en uit te zoemen, ook kan je met deze knop de tijd en datum instellen. Dit horloge voelt ook of het een tikje krijgt of dat er echt op gedrukt wordt. Je kan snel iets bekijken en informatie krijgen. Ook kan je je geplande afspraken op het scherm zien. Dus je weet wanneer je tijd hebt om te sporten! Met de handige navigatie hoef je niet meer te verdwalen en krijg je onderweg een tikje als je links of rechts af moet. Een multifunctioneel horloge dus!

 

SmartMat Yoga

Dit matje geeft aan of je de juiste poses aan houdt, het is dus geen gewoon matje! Bij de SmartMat hoort ook een app, je hebt eigenlijk je persoonlijke les! Er zitten sensoren in het matje, dus via de app krijg je tips hoe je beter kan staan.

 

Fitness sokken

Deze geavanceerde sokken zijn verwerkt met sensoren en tevens is ook hier een app voor beschikbaar. Via deze app kan je de gelopen route, snelheid en afstand lezen en nog veel meer. Tevens geven de sensoren gesproken tekst door tijdens het hardlopen als je oordopjes bevestigd. Zo geven deze sokken meldingen om bijvoorbeeld beter te gaan hardlopen. Zelfs sokken worden dus steeds slimmer!

 

Dit zijn super leuke en handig fitness gadgets. Het zorgt voor verbetering en zegt waar je op moet letten. Hierdoor ga je beter en veiliger sporten en voorkom je ook nog eens sneller blessures.

 

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *