Verwen pappa met een Flexbounce trampoline

Vaderdag komt er 18 juni weer aan! Ben jij een van die vele mensen die last-minute nog zwetend door de winkels struint, op zoek naar een cadeau? Denk dan eens aan een Flexbounce trampoline. Want trampolinespringen kan een enorme boost geven aan je gezondheid. Of je nu 20 bent of 65. We sommen hier een aantal voordelen op.

vaderdag

  • Net als tijdens het hardlopen komt er endorfine vrij, maar in tegenstelling tot hardlopen is de impact op je gewrichten veel minder. De endorfine blijft en die zorgt nou juist voor een postiever en gelukkiger gevoel.
  • Het activeert de stofwisseling en levert een hoge vetverbranding. Het is een afwisselende manier van energie verbranden met snel zichtbare resultaten.
  • Het geavanceerde veersysteem met elastieken (bungeecord) kan worden afgesteld op ieder lichaamstype en gewicht.
  • Het springen versterkt de rug- en buikspieren.
  • Al met een kleine inspanning op de Flexbounce is resultaat te boeken. Door zachtjes met de voeten heen en weer bewegen op de mat worden alle spieren aangespannen en ontspannen.
  • Moe en lusteloos. Ken je dat gevoel van een energiedip? Een momentje op de Flexbounce zorgt dat je weer vol gas verder kunt. Door het springen wordt de zuurstoftoevoer naar alle organen in het lichaam beter, wat zich omzet in pure energie!

    Waar wacht je nog op?

    Bestel nu.  Met de code vaderdag2017 in het veld kortingsbon krijg je er gratis een BOTTL350ML thermosfles bij. Het ultieme design product om je eigen verse thee, smoothies of detox water in mee te nemen.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *