5 leuke fitness trampoline workouts om af te vallen

trampolinespringen

Om fit te worden en af te vallen is het belangrijk om, naast een verantwoord eetpatroon, ook regelmatig te bewegen. Een makkelijke en toegankelijke manier om in beweging te komen in jouw eigen huis is met een fitness trampoline. Met een fitness trampoline heb je alles voor een goede workout voorhanden en je kunt erop springen wanneer het jou uitkomt. In een eerder artikel op Flexbounce deelden wij al tips voor de allereerste kennismaking met de fitness trampoline. Deze beginnersoefeningen laten je kennismaken met de trampoline, het verantwoord bewegen op de trampoline en de mogelijkheden. Vandaag gaan wij graag een stapje verder en delen we 5 leuke fitness trampoline workouts om af te vallen.

#1 Lauren Roxburgh’s Weight Loss Workout

Deze workout van Laure Roxburgh op BeFIT is 11 minuten lang en heel toegankelijk, ook voor beginners. Je kunt de hele routine doen of deelnemen aan de oefeningen die je al onder de knie hebt. De video is ook op YouTube te bekijken, net als de andere video’s van BeFIT.

#2 Laura London Fitness Beginner Workout

Laura London is een fitness blogger en personal trainer die op haar YouTube kanaal en website Laura London Fitness diverse video’s deelt om in beweging te komen, waaronder deze workout voor beginners op de trampoline. De workout wordt goed opgebouwd en is heel toegankelijk voor beginners en duurt 15 minuten. De video is ook op YouTube te bekijken.

#3 ReboundFit Workout

Ben je toe aan wat meer uitdaging of een wat langere workout, dan is deze video van ReboundFit perfect voor jou! In deze oefening van 25 minuten maak je, onder begeleiding van de trainer en oppeppende muziek, kennis met een divers aanbod aan fitness trampoline oefeningen. Als je het voor jezelf nog uitdagender wilt maken, kun je, net als de trainer, gebruik maken van gewichtjes om de intensiteit van de oefening te vergroten. De video is op YouTube te bekijken.

#4 Lean in 15: Rebound & Sculpt Pilates Workout for Weight Loss

Deze workout van Hip Studio combineert de techniek van pilates met de intensiteit van een fitness trampoline workout en is daarom bij uitstek een goede workout voor iedereen met al wat meer ervaring op de trampoline. Je kunt deze video, en andere leuke workout video’s op BeFIT, ook op YouTube kijken.

#5 Tracy Campoli’s Rebounder Workout

Fitness coach Tracy Campoli deelt op YouTube haar leuke video’s op de fitness trampoline. In deze ‘Rebound Workout’ video laat ze in een paar minuten een paar eenvoudige oefeningen zien waar je mee aan de slag kunt gaan op jouw eigen fitness trampoline. Met deze simpele oefeningen kun je zelf een routine samenstellen, zo lang als je vol kunt houden. Ideaal voor wanneer je wat meer vrijheid wilt hebben in jouw fitness routine. De video is ook op YouTube te bekijken.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *