5 leuke fitness trampoline workouts voor gevorderden

trampolinespringen

Enige tijd geleden deelden we een aantal handige beginnersoefeningen voor op de fitness trampoline. Deze bewegingen staan centraal in veel trainingen en video’s en zijn onmisbaar voor een goede workout op de trampoline. Als je echter al wat langer aan de gang bent met jouw fitness trampoline, zul je misschien behoefte hebben aan wat nieuwe inspiratie. Oefeningen die wat uitdagender zijn en speciaal zijn opgezet voor gevorderden. Vandaag delen wij 5 leuke fitness trampoline workouts voor gevorderden. Heel veel bounceplezier gewenst!

#1 ReboundFit Advanced Workout

Op het YouTube-kanaal van ReboundFit vind je een aantal leuke video’s voor zowel beginners als gevorderden op de fitness trampoline. In deze workout ga je gedurende 24 minuten flink aan de slag op energieke muziek en leuke begeleiding.

#2 BeFiT Cardio & Strength Rebounding Workout

Op het YouTube-kanaal van BeFiT vind je een heleboel oefeningen binnen diverse sporten, waaronder een aantal inspirerende fitness trampoline oefeningen. De routine is bijna 20 minuten lang en wordt begeleid door Fayth Caruso. De oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren en het boosten van de vetverbranding dus heel allround. Met de oefeningen train je jouw complete lichaam in een rustig tempo, maar met behoorlijk effect.

#3 Rookie Today Cardio Workout van Bounce Society Fitness

Op het YouTube-kanaal van Jump Sport Fitness vind je een heleboel inspiratie en oefeningen voor de fitness trampoline. Zoals deze Rookie Today Cardio Workout van Bounce Society Fitness. Het is een korte maar volledige workout waar het plezier van afspat. De workout is compleet met warming up en cooling down en omdat deze maar 12 minuten lang is, is deze makkelijk in een druk schema in te passen.

#4 BeFiT Rebound & Sculpt Pilates Workout

Op BeFiT vind je diverse inspirerende fitness trampoline workouts en deze is een echte aanrader voor gevorderden. In tegenstelling tot de BeFiT Cardio & Strength Rebounding Workout is deze oefeningen wat intensiever en sneller. Je wordt door trainers Amber Susa Jewett en Christine Crivello flink aan het werk gezet!

#5 Bounce Fit Circuit Workout with Weights

Je kut jezelf uitdagen op de fitness trampoline door de oefeningen moeilijker te maken. Zo zijn de bewegingen complexer en intensiever. Je kunt er ook voor kiezen om de bewegingen zwaarder te maken door het gebruik van gewichten tijdens de oefeningen. Tijdens deze oefening van 25 minuten van Bounce Fit daag je jezelf uit met de basisbewegingen van het trampolinespringen door gewichten toe te voegen aan de routine. Op het YouTube-kanaal van SanFran Fitness vind je nog veel meer leuke video’s.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *